ŞANLIURFA / BİRECİK - Mehmet Adil Çulcuoğlu Anadolu Lisesi

Mehmet Adil Çulcuoğlu Anadolu Lisesi

Meydan Mah. Oktay Çulcuoğlu Cad. No10 Birecik/Şanlıurfa
Vizyon
Öğrencilerimizi; sosyal ve kültürel açıdan donanımlı, demokratik anlayışı benimsemiş, yeteneklerinin farkına varan, topluma yön vererek modern toplumun oluşmasına katkı sağlayacak öz güven sahibi bireyler yetiştirmek için varız.
Misyon
Donanımlı fiziki mekanlarıyla en üst düzeyde akademik başarı sağlayan; girişken, sorgulayıcı, mutlu bireyler yetiştiren, seçkin okullardan biri olarak çağdaş eğitim dünyasında yer edinmektir.
Başarılar
2012-2013 eğitim-öğretim yılı okul birincimiz Esma SERTKAYA Çukurova tıp fakültesini kazandı.2011-2012 yılı okul birincisi H.Hilal AĞĞÜMÜŞ Çukurova tıp fakültesi, Müftah PİNAR Gaziantep tıp fakültesi,Serap HARTAVİ Fatih tıp.Rukiye SAVAŞ,Anadolu Üniversitesi eczacılık fakültesi ,Hatice KARADAĞ,KARABÜK FTR,İbrahim ceylan selçuk hukuk,2012-2013 mezunlarımızdan M.Kemal Kanıkara,Ankara siyasal fakültesini kazandı.Ayrıca dil alanında Türkiye de derece yapan Hacer asar ve Dilek Oğuz. 2012-2013 eğitim -yılı mezunlarımızdan toplam 56 öğrencimiz çeşitli fakülteleri kazanarak okulumuzun yerleştirme oranını %65 e ulaştırdılar.tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.
Öğretim Şekli :Normal Öğretim
Ders Başlama 08:00 Ders Bitiş 15:20
Okulumuz, kalorifer ile ısıtılmaktadır.
Metro Ethernet
Ulaşım
Servis Bilgisi: Okula ulaşım özel servislerle sağlanmaktadır. İlçe merkezine bağlı köylerden Taşımalı Eğitim yapılmaktadır. İlçe merkezi ulaşım: okulumuz ilçe merkezindedir Ulaşım: Şehir içi Dolmuşları
Birecik- Merkezde yer almaktadır.
İl merkezine uzaklık 80 km. İlçe Merkezine Uzaklık: İlçe Merkezinde
Taban-Tavan Puan Bilgileri