ŞANLIURFA / BİRECİK - Mehmet Adil Çulcuoğlu Anadolu Lisesi

Ara

Voleybol erkeklerde şampiyon olan takımımız il müsabakarına katılmaya hak kazandı. Takımımızı tebrik ediyor başarılar diliyoruz.

Ara

Badminton kız ve erkek takımlarımız ilçe ikincisi olarak turnuvaları kupa ile tamamladılar.

Ara

Okulumuz Masa Tenisi takımı ilçemizde şampiyonluğu alarak 11 ocakta Şanlıurfa´da yapılacak olan musabakalara katılmaya hak kazandı.

Takımımız oyuncuları ve hocalarını tebrik ediyoruz.

Ara

Final oynayarak turnuvayı ikinci olarak tamamlayan okulumuz erkek basketbol takımımızı tebrik ediyoruz

Ara

Okulumuzun çocuk esirgeme kurumu ile yürüttüğü Kimse Sizsiniz ve İhtiyaç sahipleri için düzenlenen Umuda Uzanan Eller Projeleri Kapsamında okulumuzda düzenlenen kermese okulumuz öğrencileri, velilerimiz ve öğretmenlerimiz yoğun ilgi gösterdi. Proje kapsamında düzenlenen etkinliklere dair görüntülerde sunulan desteğin mutluluğu yüzlere yansıdı.

Ara

Lisesler arası voleybol turnuvasında finale kalarak 17.11.2017 tarihinde Ayran Ç.P.L. ile karşılaşan  kız voleybol takımımız 2. olarak il müsabakalarına gitmeye hak kazandı.

May

Okulumuz coğrafya öğretmeni Selver HALIGÜR öncülüğünde gerçekleştirilen, 11-E sınıfı öğrencileriyle yürütmüş olduğu proje çalışması okulumuzda sergilendi.

Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Öğrencilerimizle birlikte çocuk esirgeme yurduna ziyarette bulunduk.

Okul Gazetemiz basılı ve çevrimiçi olarak yayındadır.

Ara

Bizi benzerlerimizden ayıran önemli bir özelliğe daha ulaştık. Bir logo yarışması sonucunda, Çulcuoğlu Anadolu Lisesini anlamlı ve farklı kılacak olan logoyu 9/E sınıfından Mahmut Burak ASLANTAŞ kazanmıştır. Mahmut’a ödülünü okulumuzun kurucusu Sayın Oktay ÇULCUOĞLU adına müdürümüz Mehmet ŞAHİNKAYA takdim etmiştir. Okulumuz adına plaket ve diğer ödüller için de tören düzenlenmiştir.  Yeni logomuz MAÇA Lisesine hayırlı olsun.

Ara

Okulumuzda Çocuk Esirgeme Kurumu´na yardım  amacıyla düzenlenen kermes öğrencierimizden yoğun ilgi gördü.

Ekm

Okulumuzda Yapılan seçim ile okul temsilcisi seçimi gerçekleştirildi.

Seçim sonucu okul temsilcimiz 11-C sınıfından İnanç SÖNMEZ seçilmiştir.

Kendisini tebrik ediyor görevinde başarılar diliyoruz.

Ekm

Mehmet Adil Çulcuoğlu Anadolu Lisesi olarak kasım ayı içerisinde 27 kişilik bir kafile ile Şanlıurfa Belediyesi’nin il bazında düzenlediği ‘ÇANAKKALE’ ve ‘İSTANBUL’ gezisine katıldık. Uçakla yapılan gezi programına öncelikle Çanakkale, Şehitlik ve Truva Atı gezisi düzenlendi. Daha sonra İstanbul’a Boğaz Turu ile geçilerek tarihi Topkapı Sarayı ve Eyüp Sultan Cami’si gezildi.

Bu üç günlük gezide öğrencilerimizden olumlu anlamda dönütler aldık. Öğrencilerimizin birçoğu gezi turu sayesinde özellikle Çanakkale’de Şehitlik’ten çok etkilendiklerini ve bu ülkenin nasıl zorluklarla mücadele edilerek kazanıldığını öğrenme fırsatı bulduğunu belirtti. Daha sonra İstanbul gibi tarihi ve güzel şehrimizi görmeleri, oradaki önemli birkaç mimari ve tarihi değeri görmekten kendilerini ne kadar memnun ettiklerini belirttiler.

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi nedeniyle okulumuzun hazırladığı program Enver Nebihe Karaata Kültür Merkezi´nde seyircilere sunuldu. Büyük bir beğeniyle karşılandı. Programda emeği geçen Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenleri, S. Serap Aykılıç, Gülay Adsız, Hasan Sarıgül ve Adem İnce ile Tarih Öğretmenleri Hasan Önder ve Haci İlik´e çabalarından dolayı teşekkür ederiz. Programda görev alan bütün öğrencilerimizi gösterdikleri profesyonel tutumdan dolayı kutlarız.